BLOGRAPE

Mohaha, BLOGRAPE! x) Jag är himla uttråkad så jag bestämde mig för att hacka Andens blogg, vilket blev himla enkelt med tanke på att jag kan hennes lösenord. Gud, du har inte uppdaterat på en vecka, Anden! Jag får skuldkänslor efter två dagar x) I vilket fall som helst .. jag var på skansen i förgår, firade midsommar - det var i förgår, right? - lite småirriterande när jag fick ägna en halv timme åt at förklara för mina kompisar i andra länder vad midsommar är. Slutade med att jag postade en video på Twitter.
Har ni tänkt på hur konstig midsommar är? Jag menar, vi sjunger om grodor och hoppar runt kring en lång stång klädd i löv och blommor. Det är seriöst sjukare än jul, och på julen firar vi att en gubbe som antagligen aldrig fanns föddes och har ett träd inomhus, klädd i runda kulor små glänser. Människor har konstiga idéer ... Som sagt, svenskarna är galnast av de alla xD Så vad gjorde vi på midsommar?

Kom igen Anden, blogga lite mer! Folk blir irriterade x) Nu ska ju fylla på bilder för en hel vecka, ni får hela mitt (lilla) arkiv!




























...

Oh vad jag längtar efter att min iphone ska komma, att Clara ska komma hitt, att det ska bli tisdag/onsdag så att jag får träffa Syrran och att åka till Gålö med Misse:)

Iphone kudde, varför inte...



Jag, Misse, Jeffe och Kirre:) När vi var på Gålö i höstas:) Hästarna är verkligen världens snällaste, ni ser ju hur vi kunde sitta på dom utan att dom brydde sig man skulle säkert kunna stå på dom utan att dom ens skulle röra örat... Fast det skulle jag aldrig våga.


Lill kusin



Min sötta lil kusin som tydligen tyckte mina skor var väldigt snygga! En anning stora bara:)


Crazy dog



Bilden föreställer Foxy som letar efter en tennis boll (hon är nämligen galen i bollar, mest tennis bollar) som ligger i korgen med leksaker...



"Gammal" bild



Jag när jag rider med Aud i Norge från i vintras:)



Cookie monster




Den sötta lila Cookie monstret där uppe fick jag i pressent av Valen (Elsa). Hon har gjort den själv, vist är den fin!



RSS 2.0