Edward piano

Skulle ni inte vilja ha ett litet Edward piano att spela Bellas vaggvisa på men så har man inte plats för ett piano. Då finns lösningen ettrenb (Tuss hoppa upp på tangent bordet)...
Ett smörgås piano!

Källa


TV kudde

Skulle ni vilja ha en mjuk TV att luta sig mot? Det finns faktist en TV kudde!
Vill ha!
Källa


Rolig reklam!

När Twilight och New Moon kom ut på dvd gjorde dom såna här reklamer i England.


Gud vad kul!


Twilight parodi

Den här var riktigt bra gjord!


Tredje advent

Idag är det tredje advent! Snart är det jul. Och det är bara en vecka och två dagar kvar tills vi slutar!
Snart ska jag gå på julbord och äta mig tjock:)


Maddi Jane

Maddi Jane har en ny "låt" först när jag hörde den tyckte jag inte alls att den var bra men nu tycker jag att den är riktigt bra.
Om ni undrar varför jag inte skrivit mycket i veckan så är det för att vi ska skriva en "novel" eller vad man säger i skolan och den ska bli klar till på fredag och man ska rita en bild till varje kapitel. (10 kapitel)


Tio tecken på att du är besatt av Twilight!


* 1: Du tänker just nu på den senaste Twilight filmen, du precis såg.
* 2: Du har alla posters i världen om The Twilight Saga..-
* 3: Föreställ dig en ny karaktär i Twilight och du faller för en av huvudpersonerna...
* 4: Du pratar hela tiden om Twilight, till och med med din lärare...
* 5: Dina vänner är trötta på ditt tjat och undrar om du kan prata om någonting annat än Twilight...
* 6: Dina föräldrar är oroliga för att du inte äter något, men du bara säger "Jag föredrar blod från djur" och ler...
* 7: När det är en solig dag, provar du att gå ut solen för att se om din hud skiner som om det var tusen, små diamanter...
* 8: När det är storm, är du upphetsad och rastlös "Åh, The Cullens spelar baseball, vem kommer vinna?"...
* 9: När du ser en stor, brun, hund, eller känner en bris paserar dig med full kraft tänker du "Vad är Bella? Edward/Jacob letar efter?
* 10: När du läst detta och känt om du har dessa tecken, kommer du att kopiera detta och sätta in på din blogg...och nu är du bessat?

Källa


Täving på mytwilight!

Mytwilight har en tävling där man kan vinna super snygga posters! Tävla här! Älskar tävlingar!


Eclipse DVD!

Igår köpte jag Eclipse DVD boxen eller vad man säger. Det var 3 skivor istället för två och 6 vykort, Bellas förlovnings ring och en affisch. På extra skivan är det från Twilight fan event och dokumentär om Forks. Först gick jag, Clara och Misse upp till Mörby (Misse skulle ta bussen till stallet) och då såg jag boxen och var bara tvungen att ha den men jag hade inte tillräckligt med pengar. Så jag la undan den och sprang upp till Buylando för att kolla om den var billigare där men där hade dom inte ens fått in den. Och bussen hem skulle komma om en halv timme men jag och Clara väntade med Misse på hennes buss och då kom bussen fast den som tar en omväg men vi tog den. Så när vi kom fram skulle så kollade vi när bussen gick och den gick om 10 minuter. Men min klocka gick fel så vi trodde att den gick om fem minuter. Så jag sprang till vårt hus och hämtade pengar och sen sprang vi till buss hållplatsen. Men busssen vi tog tog en om väg den här gången också. Så kom vi fram till Mörby och gick upp till Åhlens och jag köpte den. Sen kom jag på att vi kunde hinna med bussen som gick halv. Så vi sprang till buss hållplatsen och vi han precis. Så vi fick åka mycket buss men det var det värt!


RSS 2.0